Trustpilot
Produkten har blivit tillagd i varukorgen

OLJEFATS-MÖBLER

Möbler tillverkade av oljefat. Hittar du inte vad du söker så kontakta oss!

 

Fuel the Luxury in Your Home!

Specialtillverkade oljefats och bilmöbler från RetrogeR Team

Classic Centre är nu Svensk distributör av dessa unika och spännande möbler, vilket vi är otroligt stolta över. Möblerna andas verkligen "vill ha!"

 

Längst ner hittar du produkterna men läs gärna beskrivningen här nedan.

Lyxig möbeldesign, tillverkade av riktiga oljefat och bildelar, godkända av världskända varumärken såsom Gulf Oil, vilket vi är väldigt stolta över.

Skapa din egna unika möbel, välj design, finish och specifikationer och vi gör resten. Den enda begränsningen är din fantasi!

Custom made

Varje del är skräddarsydd efter dina egna personliga önskemål. Oavsett om den är specialdesignad eller du vill ha extra förvaringsutrymme eller ett specifikt tyg, kan du skapa din egen möbel av specialtillverkad lyx.

Kanske har du en egen firma, kanske är det en restaurang, eller en bilverkstad eller kanske bara en privat "Man cave" där du har dina bilar och samlarprylar. Där passar dessa eleganta möbler in. Om du inte nöjer dig med en standardprodukt kan du alltså få den specialtillverkad precis som du vill ha den. Med din logotyp och i dina färger eller med din bil på, precis så som du bestämmer. Va din egna designer. Maila oss din idé helst med en skiss, foto, logotyper etc. så lämnar vi en offert. Maila till bengt@classiccentre.se

 

Praktisk 

Välj bland ett sortiment av möbler som passar dig och din livsstil. Från kylskåp till soffor, tvättställ till bollstolar, äg något mångsidig, snyggt och verkligt unikt.

Unikt

Alla våra oljefatsmöbler och motorrelaterad design är handgjorda av våra välutbildade hantverkare. Välj mellan en blänkande ”Future” eller ”Vintage” finish i satin för en autentisk möbel i hemmet eller på kontoret.

 

Leverans:

Dessa varor levereras från fabriken i Tyskland direkt till dig. Räkna därför med 2 veckors leveranstid för en standardprodukt. Specialtillverkade möbler tar ca 4-5 veckor.

 

Läs mer
Stäng
Drift & produktion:  Wikinggruppen