Trustpilot
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Ariete Party Time Crépesmaskin 202 Ariete Party Time Crépesmaskin 202 Ariete Party Time Crépesmaskin 202 Ariete Party Time Crépesmaskin 202 Ariete Party Time Crépesmaskin 202 Ariete Party Time Crépesmaskin 202

Ariete Party Time Crépesmaskin

674 kr
FÄRG
Produktbeskrivning:

Ariete Vintage Crépesmaskin Party Time

Förnya och förvandlar ditt kök till en amerikansk matställe från 1950-talet, med sina omisskänsliga linjer och många produkter som är utformade för att ha kul med familj och vänner. Ta med glädjen av hemgjorda Crépes till bordet med den nya Crépes Maker Party Time från Ariete: väldigt enkel att använda. Den elektriska plattan är gjord av non-stick material, perfekt för att rulla ut/vända crepes lätt, också tack vare de två träspatlar som levereras och degvalsverktyget. (Också lätt att rengöra!) Med Ariete 202 tar du till bordet söta och salta crepes, pannkakor, som ska fyllas. Var kreativ, frigör fantasin och testa dig själv med många läckra och roliga recept!

Teknisk information:

Effekt: 1000 w

Yta stekhäll: Non stick

Kabelförvaring: Ja linda upp

Fettfritt: Ja

Temperatur indikator: Ja

Tillbehör: Träverktyg 2 st.

Mått & Vikt:

Bredd 330 mm

Djup 350 mm

Höjd 95 mm

Vikt 1300 g, med låda 1700 g

VÄLJ FÄRG: Klatschig röd eller härligt turkos!

OBS: Denna produkt skickas direkt från grossisten varför du inte kan hämta den hos oss.

 

Lite historik om crépes: Crêpes är tunna pannkakor på Franska. Serveras till förrätt, huvudrätt och dessert vilket är det vanligast för oss Svenskar. Pannkakorna är ofta gjorda på många ägg och serveras vanligtvis vikt med fyllning såsom svamp, kött, ost- och skinka, räkröra eller flamberade i Grand Marnier med frukt, choklad, nötter och glass. Nutellafyllning är nog en klassiker. Crêpes kan även gratineras i ugn. Crépes kommer ursprungligen från franska Bretagne, där den tillagats sedan 1200-talet.

Vad är skillnaden mellan Crêpes och pannkakor? Pannkakor är mindre och Crêpes görs på ett stort järn som saknar kanter varför den smeten måste vara något tjockare för att inte rinna av.

 

RECEPT:

Bengt berättar: Till vänster ser du två genuina recept du kan ladda ner och printa ut. Det ena är grundaren av Classic Centre's Bengt som tagit till vara på sin mormors gamla fina pannkaksrecept.

Recept nummer två: Jag har nöjet att vara bekant med François, en Belgisk man i 70-årsåldern som kommer från det Fransktalande området, men som sedan många år bor i Sverige. Detta recept (även två Belgiska våfflor som du hittar under dessa artiklar) på Crêpes är från hans mamma vilket gör att det är ganska gamla och 100% genuint. Prova dig fram vilken variant du gillar bäst.

Recepten är helt gratis, det bjuder vi på. Ett mervärde för våra kunder!    Bon appétit!Drift & produktion:  Wikinggruppen