Trustpilot
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Ariete Party Time Belgiska Våfflor 1973 Ariete Party Time Belgiska Våfflor 1973 Ariete Party Time Belgiska Våfflor 1973 Ariete Party Time Belgiska Våfflor 1973

Ariete Party Time Våffeljärn Belgiska våfflor

687 kr
FÄRG
Produktbeskrivning:

Ariete Party Time Våffeljärn Belgiska våfflor

Festligt med Ariete Våffeljärn med non-stick elektriska plattor, och den unika designen från American Diner på 50-talet. Lätt att göra chokladvåfflor, sommarvåfflor med färsk frukt och vispad grädde, saltade äggfria våfflor med lax och gräddost. Oavsett hur du gillar dem är våfflor perfekt för alla tider på dagen: frukost, lunch, mellanmål eller middag. Enkelt kan du förbereda hemma din favorit våffla på några ögonblick. Detta våffeljärn har den omisskännliga 50-tals designen med mjuka linjer med pastell färger. Låt dina konsumenter upptäcka hela Party Time sortimentet. Förvandla ditt kök till en typisk amerikansk matsal och ha kul att göra popcorn, crepes, våfflor och sockervadd. Ett sätt också att umgås med vänner o familj.

Teknisk information

Effekt 700 w

Yta stekhäll Non stick

Kabelförvaring Ja lindas upp under

Säkerhetslås Ja

Temperatur indikator Ja

 

Mått & Vikt

Bredd 250 mm

Djup 210 mm

Höjd 95 mm

 

Vikt 1400 g Vikt med låda 2000 g

 

VÄLJ FÄRG: Klatschig röd eller härligt turkos!.

 

Lite historik runt de Belgiska våfflorna:

Belgiska våfflor eller Brysselvåfflor, har ofta en lätt men tjock och kripsig konsistens. De har ett större rutmönster än våra Svenska våfflor. Ett våffeljärn för Belgiska våfflor är rektangulära eller cirkelformade med 3 gånger 5 rutor. Våfflorna serveras varma, pudrade med socker och ibland toppade med vispad grädde eller chocklad. Våfflan kan också serveras som dessert tillsammans med frukt eller glass.

Liègevåfflor kommer från staden Liège i östra Belgien. Det är mustiga, kompakta, söta och sega våfflor. De görs av degbollar i rektangulära våffeljärn med 4 X 6 eller 4 X 7 rutor. Under 1700-talet uppkom Liègevåfflan som en variant med pärlsocker som karamelliserar våfflans yta när den gräddas. Liègevåfflan, som är den vanligaste våfflan i Belgien, tillreds ibland med smaksättning som vanilj eller kanel.

 

RECEPT:

Till vänster ser du två genuina recept du kan ladda ner och printa ut. Det ena är på Brysselvåfflor (Gauffres de Bruxelles) och det andra på Våfflor från Liége (Gaufres de Liége). 

Bengt berättar: Jag har nöjet att vara bekant med François, en Belgisk man i 70-årsåldern som kommer från det Fransktalande området, men som sedan många år bor i Sverige. Dessa recept (även ett på Crêpes som du finner under Crêpesjärnet) är från hans mamma vilket gör att dessa är ganska gamla och 100% genuinna. Prova dig fram vilken variant du gillar bäst.

Recepten är helt gratis, det bjuder vi på. Ett mervärde för våra kunder!    Bon appétit!

 

OBS: Denna produkt skickas direkt från grossisten varför du inte kan hämta den hos oss.

 Rekommenderade tillbehör till denna produkt
Drift & produktion:  Wikinggruppen