Trustpilot
Produkten har blivit tillagd i varukorgen

AUTOGLYM

Autoglym är välkänt ute i Europa och brukar ses på de stora mässorna. Autoglym tillverkas i England och är leverantör till det Brittiska kungahuset. Helt enkelt mycket bra produkter.

LÄS UNDER BILDEN VAD BENGT HAR ATT SÄGA.

ALLA DE FANTASTISKA PRODUKTERNA HITTAR DU LÄNGST NER PÅ DENNA SIDA.

 

BENGT BERÄTTAR: Då jag genom åren ofta besökt bilmässor av alla de slag runt om i Europa kom jag i kontakt med Autoglym redan för många år sedan. Men det var först 2010 som jag kom i ordentlig närkontakt. Orsaken var att jag då importerade den Amerikanska husvagnen Airstream och enligt deras rekommendationer skulle man använda just Autoglyms produkter. Sagt och gjort, och jag blev återförsäljare.

Efter att jag själv testat många av deras produkter måste jag säga att detta är ovanligt bra, mycket bättre än det mesta och definitivt det bästa som jag testat och jag har testat mycket. För vem är då Autoglyms produkter? Jag skulle vilja säga att det framför allt passar dig som är extra rädd om din bil oavsett om det är din bruksbil eller din entusiastbil. Men absolut inget för dig om du anser att en bil är till för att endast transportera dig mellan punkt A och B. Nej, du måste ha lite känslor för din bil. Den produkt som jag gillar allra mest är Bumper Care som är otroligt lättarbetad och ger en fantastik effekt. Testa och du kommer aldrig att gå tillbaka till ditt gamla bensinstationsvax.

Läs mer
Stäng

Drift & produktion:  Wikinggruppen