Trustpilot
Produkten har blivit tillagd i varukorgen

TEKNISK INFORMATION

Titta gärna på bildspelen nedan så att du får klart för dig hur innehållsrikt detta material är.

För att välja din bilmodell kan du klicka på logotyperna längst ner eller längst till vänster.

SYSTEMKRAV: Se nedan!

 

 

BENGT BERÄTTAR: Detta har utvecklats av den hängivna Amerikanaren Mark Greer som tillbringat större delen av sitt liv åt dessa projekt. Under många år bodde han i England, där han hade sin bas, men han har också tillbringat många och långa perioder på Volvos arkiv i Göteborg. Han har även tillbringat en längre period i Indien, där han under sin personliga ledning fick hjälp med digitaliseringen. Ja, han har flugit och kors och tvärs över jorden för att göra detta så bra som möjligt för oss entusiaster, någon behövde ju göra det.

Jag träffade Mark för första gången 2003 och då vi började vi undersöka möjligheterna för ett projekt som skulle leda till att digitalisera de mesta av Volvos historiska arkiv, som reservdelskataloger och servicemanualer, etc. Efter många år och många möten med Volvo är nu detta tillgängligt för dig.

Den tekniska dokumentationen vad gäller de engelska fordonen har funnits tillgängliga mycket längre.

Denna produkt är perfekt speciellt för dig som renoverar din bil. Du behöver naturligtvis alla information som du kan tänka dig, som teknisk rådgivning, se hur delarna är och vilken som är rätt på "min" årsmodell etc. Läs vidare och skriva ut de sidor du behöver med dig till verkstaden eller ditt garage. Detta är troligen den mest kompletta produkt på marknaden i sitt slag. Det finns några alternativ på marknaden, men de är inte jämförbara eftersom de innehåller endast en eller ett fåtal delar som inte gör den fullständiga och blir därför ett mycket dyrare alternativ innan du har det komplett. Det blir ännu svårare mer besvärligt att hantera flera fysiska böcker och något som har digitaliserats.

Det finns även en hel del fina bilder för att skapa inspiration under den mörka säsong. Du som redan har en färdigrenoverad bil behöver Information för underhåll, reservdelar, för att lära sig mer, och inte minst för inspirationen och för att lära mer.

Denna produkt är unik och kan inte jämföras med andra typer av böcker då detta är så fullständig som möjligt när all digitalisering gjorda i tillverkarnas arkiv. Det kan inte helt enkelt inte bli bättre eller mer komplett. Genom att klicka på länkarna under resp. produktpresentation kan du få en liten försmak på allt som det innehåller.

 REKOMMENDERAS!

 

 

TYVÄRR HAR USB-versionen UTGÅTT:

Classic Centre är den enda återförsäljaren i Sverige! Nu även en USB-version!

Välj DVD för fast installation i din dator eller USB-minne vilket gör att du kan ta med dig all information till platsen där du vill läsa den. 

 

FÖRKLARING:

Om det i en produktbeskrivning ex. står ”Spare Parts Catalogues, Swedish (4)” betyder detta att det finns 4 st reservdelskataloger på Svenska.

DVD-VERSIONEN (USB-versionen, se längre ner): 

ANVÄNDNING / INSTALLATION:

Förutom DVD’n innehåller varje OTP produkt nu ett kort med "online access" som finns inne i förpackningen. Kortet innehåller några kompletterande texter och instruktioner samt URL eller webbadress som krävs för att komma åt gränssnittet och innehållet, från en dator (Mac OSX eller Windows) samt tabletter eller handdatorer (Mac iOS, Windows eller Android.

Varje OTP produkt ger varje registrerad användare en singellicens för en enhet. Med andra ord, om en användare registrerar sin dator får man tillgång till BÅDE DVD samt tillgång till information på nätet på den enheten. Om en användare registrerar sin handdator (iPad, tablett eller hybrid) får man ENDAST tillgång på den enheten när installationen och licensen autentiseras. Vid byte av dator är det möjligt att flytta över licensen efter kontakt med supporten.

 

Systemkrav: 

 • Användaren måste ha administratörsrättigheter för att tillåta installationen. 
 • PC Windows 2000 eller senare DVD-enhet, Safeguard Windows PDC viewer
 • Mac OS X 10.7 eller senare DVD-enhet, Safeguard OS X PDC viewer
 • iOS 5,01 eller senare Safeguard Mac iOS viewer 
 • Android 4.0 eller senare Safeguard Android viewer 

DVD alternativ för Apple OSX inte lämpar sig för retina-skärmar, för retina-skärmar används online-funktionen. Utskriftsmöjlighet är inte tillgänglig för Apple OSX eller iOS applikationer såvida du inte kör en liknande Windows mjukvara.

 

USB-VERSIONEN:

Produktbeskrivning

Under några år har originaltekniska publikationer (OTP) gjort europeiska bilägare oöverträffad tillgång till tillverkarens ursprungliga reservdels och serviceinformation. OTP har fått tillgång till hela Volvos "Green Book" -katalog i Göteborg och har skannat och katalogisera alla. Det betyder att du nu att du kan ta del at hela Volvos arkiv med publikationer för din Volvo! 

Vi är glada att kunna erbjuda dem till dig i ett superpraktiskt USB-minne. Varje USB-minne innehåller hela innehållet i Green Book för respektive modell. Det betyder alla deldiagram, serviceinformation etc. Egentligen en guldgruva för de av oss som älskar att underhålla våra entusiastfordon.

Varje (Portable USB eBook) produkt är en portabel mjukvaruprodukt, ingen registrering eller aktivering krävs. DRM-licens är knuten till det levererade USB-minnet vilket möjliggör produktåtkomsten till den specifika USB-minnet. 

USB-systemkrav:

 • PC Windows 2000 eller senare
 • USB uttag
 • Safeguard Windows PDC viewer måste installeras (förinstallerad)
 • Safeguard License (förinstallerad)
 • Execute rights måste tillåtas *
 • Fungerar inte med APPLE / MAC

* Obs! Vissa företag hindrar användare från att köra filer från USB-enheter. Eftersom OTP Navigations- och PDC-visningsprogrammen körs som EXE-filer (exekverbara) på USB-enheten måste USB-åtkomst tillåtas att köras på enheten där USB-enheten ska användas.

 

USB-produktfunktioner:

 • Utskriftsvänlig - Skriv ut endast de sidor du behöver.
 • Visningsbar & Zoombar
 • Sökbar - Sök hela avsnittet om några sekunder.
 • Bookmarked - Handböcker är bokmärkta för att snabbt hitta sektioner.
 • Internet krävs inte.
 • Flyttbar mellan Windows-datorer.
 • Säkra dokument är direkt tillgängliga, precis som vanliga filer.

 

 

 

 

Drift & produktion:  Wikinggruppen